Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ny hobbybutikk: Viking Hobby AS

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Ny hobbybutikk: Viking Hobby AS

  Vi ønsker Viking Hobby AS velkommen som ny butikk i Norge og med åpning av helt ny butikk i Lillestrøm sentrum 16. juni. I tillegg til butikken har de også en hjemmeside og nettbutikk.


  Klikk på linken for å gå rett til hjemmesiden dems eller klikk på artikkelen for å lære mer om de flotte menneskene bak den nye butikken.
  De fører biler, fly, heli, båt og tilbehør. I startperioden kommer de til å føre mye smått men etterhvert som tiden går kommer de også med store modeller, samt jet og masse byggeartikkler. De har også alt av Align og Thunder Tiger. De kommer også til å føre egene merker så følg med. De har også en nettside som lyder følgende: www.VikingHobby.no De kommer til å delta på mange stevner både i år og fremmover, neste blir AHMFK-dagen til neste helg, der stiller de med stand mens de også er sponsor for arrangementet og de kommer med en liten overaskelse til de som kommer på lørdagen. Dette blir garantert et morsomt stevne og ha i minneboka.

  De kommer etterhvert til å holde kurs i butikk for bygging, flyving osv, de kommer også med en egen side på hjemmesiden hvor de vil legge ut videoer, byggeblogger og tips og triks for ting enhverman støter på under oppstartsfasen og for de som vil dra den litt lenger..........

  For de som er i klubber i nærheten så si også ifra hvis dere trenger noe på de lokale flyfeltene så kjører dem ut med varer til dere når de har mulighet.

  De hjelper også folk med oppsett og test av modeller.

  Masse utstilte varer i butikk så det er bare å ta turen innom.

  Åpningstidene:

  Mandag til fredag: 10:00 - 19:00
  Lørdag: 10:00-14:00

  Det er bare å si ifra hvis dere trenger noe på feltet sannsynligheten er stor for at de skal ut og fly på lørdager etter jobb.
  De har også utstilt de nyeste modellene fra Align og prototype av x50 som kommer snart fra ThunderTiger.


  Litt om De som jobber der:
  Jan-Thomas: flyr alt som har vinger eller rotor, holdt på med rc siden barndommen, flyr også mikrofly når han har tid, har en livlig og kosete hund med navnet Morpehus.. Verdens farligste kosehund.

  Tom-Erik: har flydd fly siden han var 10 og helikopter fra han var 13år. Drev også med bil en periode. Bor på en gård ute i aurskog-høland med en ny hund som heter...... Sharm... Tror vi, og en haug med hester og katter. Han er fabrikk pilot for ThunderTiger og sponset av: Acehobby, Rapicon fuel, Scorpion system, Curtis Youngblood. Han er og treffe på de fleste flystevner rundt om kring i inn og også utland...
  Andreas: Flyr heli og fly, også vært innom turbin verdenen (den tror vi blir kortvarig). Er en ivrig utøver av 3d helikopter flyving her på østlandet.

  Click image for larger version

Name:	VikingHobby_stor.jpg
Views:	1
Size:	45.5 KB
ID:	675818
  Attached Files

  • ArneH
   #1
   ArneH commented
   Editing a comment
   Hvordan gikk det? Linken er "Not found"!

  • flypilot
   #2
   flypilot commented
   Editing a comment
   Sån, fikset...ikke alltid klipp å lim funker like bra..
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

Working...
X