Announcement

Collapse
No announcement yet.

JR Propo i Norge

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Ny forhandler av JR Propo

  Click image for larger version

Name:	nex_img0.jpg
Views:	1
Size:	179.8 KB
ID:	676399Ny leverandør av JR Propo i Norge
  Elefun har sendt en liten pressemelding i forbindelse med nytt agentur:

  Etter ett vellykket møte med JR på Nürnbergmessa i Februar ble Elefun tilbudt agenturet på JR i Norge. Vi har ønsket dette merket i flere år da det har vært vanskelig og dyrt å skaffe det fra andre agenter i utlandet. Nå får vi bestille direkte fra fabrikken og dette gir bedre priser og raskere tilgang til nyheter!

  JR Propo har sluppet sitt egen 2.4GHz-system de kaller DMSS, dette bruker både frekvenshopping og frekvenslåsing for å sikre rask og sikker overføring. I tillegg har systemet støtte for telemetri og dette kommer på de nye radioene. I første omgang er det en 7kanaler som heter XG7 som blir levert, denne er på vei til oss med fly og skal etter planen være fremme i neste uke ( rundt 28. Mars ). Eksisterende radioer som DSX9 og DSX11 med DSM2-modulasjon er også på vei og selges med reduserte priser fra JR.
  Videre kommer en ny 8kanaler, XG8 som burde være i hyllene i Juni, og så kommer en 11-kanaler etter sommeren. DMSS-moduler til 12X, 11X og 9X2 kommer forhåpentligvis før sommeren.

  Alle DMSS-mottakerne er bestilt og det er 4ch, 6ch og 8ch som nå er sluppet. Når det gjelder servoer har vi bestilt inn ett utvalg, de blir lagt på web straks de er bekreftet sendt fra Japan.

  JR Heli Division
  Elefun skal også forhandle JR-helikopter og vi skal fokusere oss om de nye modellene, vi får inn Vibe NEX50 som er en helt ny .50 size fuelmaskin. Elektroversjon og flybarless konverteringssett vil følge etter når det slippes fra JR Heli. JR er kjent for skikkelig kvalitet på sine helikopter så denne fuelmaskinen gleder vi oss til å teste!

  Click image for larger version

Name:	MI_2011_02.jpg
Views:	1
Size:	81.3 KB
ID:	676401
  Click image for larger version

Name:	JR-XG8.jpg
Views:	2
Size:	103.1 KB
ID:	676400

  http://www.youtube.com/watch?v=VLJorYHWeDM

  • Lars N
   #6
   Lars N commented
   Editing a comment
   peeeeeerfekt

  • Lars N
   #7
   Lars N commented
   Editing a comment
   Nydelig! Dette hadde jeg håpet på. Da er det bare å krysse fingrene for at prisene blir fornuftige og at XG-11 sleppes snart Håper de også er flinke med å gi ut info om JR. Er veldig lite info å få rundt omrking og alt blir nå for det meste bare synsing.

  • xilian
   #8
   xilian commented
   Editing a comment
   Det kan jo hende at det dukker opp litt reviews på ting og tang etterhvert.
   Ting er i alle fall shippa så det dukker opp varer i shop'en snart.

   Personlig har jeg null peil på JR, men hører jo folk sier det er fint
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

Working...
X