Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cessna Skywagon 185 EPO ARF Glowversjon fra Throttlestore

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Cessna Skywagon 185 EPO ARF Glowversjon fra Throttlestore

  Throttlestore har sendt en Cessna 185 i EPO beregnet for fuelmotorer. De har sendt en komplett pakke med bla ASP 61- 4 takt og jeg starter montering og byggeblogg umiddelbart etter ankomst.

  Etter å ha flydd endel Cessna 185 i fullsize så er det en litt spesiell modell for meg. Lett på beina og sprek i virkeligheten.

  Modellen kommer med følgende utstyr:
  Cessna Skywagon 185 EPO 40 ARF Nitro Edition
  O.S. F glødeplugg for 4-takt
  ASP FS 61 AR
  Spinner 51 mm
  APC 11x7 Sport
  Plugg gløder 1800 mah
  Hånddrevet fuel pumpe
  Mottakerbatteri 4,8 V 2000 mah
  VTS-05A analog mikroservo 1 kg

  http://www.throttlestore.com/cessna_...n.aspx?lang=NO
  http://www.throttlestore.com/asp_fs_61_ar.aspx?lang=NO
  Attached Files
  ____________________________
  Alf Wilhelm Hansen www.flygal.no

 • #2
  Info fra Throttlestore !


  Verdens første EPO Cessna for glowmotor! Leveres med ferdig installerte nav-lys, servoer, flaps, tank, motorbukk og hardware! Kun motor og radio mangler.

  Modellen er utviklet av ThrottleStore.Com og selges KUN av oss. EPO er fremtidens materiale - dette er begynnelsen på en ny æra i modellflyging. Først hos oss!
  Med 1,5 meter vingespenn er dette en majestetisk modell som passer godt for skala-entusiasten på jakt etter et ”søndagsfly” eller nybegynneren som vil ha en lettflydd modell å vokse med.

  Modellen kan utstyres med .46-.56 totaktsmotor, eller .52-.61 firtaktsmotor. Modellen blir meget lett og flyr godt med .40 motor - selv med flottører. Med vårt testoppsett med .61 4-takter hovret modellen lett, og akslererte rett til værs som en rakett

  Legg merke til den ekstremt lave vekten. Ingen andre modeller i denne klassen klarer å kombinere svært lav vekt med et superflott skalalikt utsende. Den kombinasjonen er rett og slett uslåelig!

  I forhold til detaljnivå og flott utseende på denne modellen er prisen helt fantastisk. Look og flyperformance danker ut enhver balsa eller ABS plastmodell - og det til en latterlig hyggelig pris!

  Modellen kan settes opp med balanseror, flaps, høyderor, sideror og throttle/gass (5 kanaler).
  Nesten uknuselig kvalitet – perfekt for nybegynneren!
  ThrottleStore.Com har lenge vært kjent for å levere markedets beste nybegynner nitro-modeller i ”Nesten uknuselig kvalitet”. Våre ”Nesten uknuselige” ARC modeller har de siste ti årene vært markedsledende og har solgt i over 20 000 eksemplarer.

  Vi er virkelig stolte av å introdusere ”the next BIG thing” etter ARC – store modeller i det fantastiske EPO materialet. EPO er solid på en annen måte enn ARC (ABS plast). EPO er MYE lettere og seigere enn ABS plast. Derfor mener vi at materialet og flyene er enda et hakk bedre, fordi de både er mye lettere, og er mye enklere å reparere – og ikke minst billigere å produsere enn ARC var. En ARC tålte en støyt, men når en først hadde en skade var ikke den så enkel å reparere uten å skifte ut relativt dyre deler.

  EPO-modeller er vesentlig sterkere enn modeller i balsa og vanlig isopor (EPS). Og de er ike minst mye mye enklere å reparere enn balsamodeller. Har du med en tube lim og en rull supertape på stripa er du nesten garantert å kunne fly hele dagen. Det skal en skikkelig krasj til før skaden er større enn det som lar seg reparere på et kvarter på stripa. Men om uhellet virkelig er ute er vi her med alt av rimelige reservedeler på lager til enhver tid!

  Det finnes ingen modeller med samme detaljnivå og utsende som tåler noe i nærheten av det disse EPO modellene gjør!

  Det er også mulig å få modellen med flottører, eller disse kan kjøpes til senere. Modellen tåler godt litt vind pga. størrelsen, og er høyvinget og ”selvopprettende” – ypperlig for nybegynnere.

  Modellen leveres som en ARF/RR modell. Du trenger i tillegg motor, 5-kanals sender og mottaker. Modellen leveres med ferdig installerte servoer (2 ballanse, 2 flaps, høyde, throttle og sideror), samt komplett navigasjonslys sett.
  ____________________________
  Alf Wilhelm Hansen www.flygal.no

  Comment

  Working...
  X