Announcement

Collapse
No announcement yet.

Valg av mikrokopter til foto/ film

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Valg av mikrokopter til foto/ film

    Skal bygge meg en ny plattform som skal brukes til film/ foto, sliter veldig med å bli enig med meg selv
    hva jeg skal gå for.
    Kommer til å bruke kopteret mest med nex 5, men har også behov for å kunne løfte en Nikon D800 som med egnet linse kommer på ca, 1,5kg. Sammen med en egnet gimbal kommer en fort opp i 2,5kg nyttelast.

    Har kikket på Tarot T960, regner med at den klarer vekten med riktig oppsett, både infinity og foxtechfpv har de til fornuftige priser. Men jeg merer og ha hørt endel negativt om endel Tarot produkter så jeg er litt usikker. Noen som har erfaringer med Tarot´en som de vil dele med meg.

    Er også veldig mottakelig for andre forslag på enten hex eller okto, er som alle andre ute etter en stabil plattform med lengst mulig flytid!!

    Kjell Arne

  • #2
    Jeg har en DJI 550 jeg bruker mye til fotooppdrag. Dette er vel ikke noen helproff greie akkurat, men jeg har bygd den så den funker for min del. Eneste jeg ikke har som du er opptatt av er lang flytid. Selv flyr jeg kun 5 minutter, men har ikke behov for mer. Har mange batterier, så plager meg ikke å måtte lande innimellom.

    Her er mitt oppsett:
    Ramme: DJI F550
    Flightcontroller: DJI Naza
    Regulatorer: originale DJI
    Motorer: 404 - Page Not Found
    Understell: http://www.aeroxcraft.com/index.php?...products_id=20
    Gimbal: http://www.aeroxcraft.com/index.php?...products_id=26
    Gimbal controller: http://www.aeroxcraft.com/index.php?...products_id=27
    Batterier: 4S 4000mah
    Propeller: Graupner

    Kameraet jeg bruker er NEX 5R med 16mm linse.
    Dette oppsettet har jeg flydd med i nesten et år og har fungert knirkefritt for mitt bruk. Når det er sagt har det kommet mange nyere og mer moderne løsninger (som sikkert er enda bedre) det siste året, som feks børsteløse gimbaler osv.
    * T-rex 450 PRO DFC 6S * T-rex 500 PRO EFL DFC * DJI Inspire 1 * E-flite Carbon Z Cub * Multiplex Dogfighter * Futaba 14SG *

    Comment


    • #3
      Ser veldig greit ut oppsettet ditt, Kjetil B, men er redd det blir for lite til å løfte et speilreflex på 1,5kg pluss gimbal.

      Håper å få et oppsett som jeg kan fly min. 10 min med. Men om en planlegger hva en skal filme/ ta bilde av før man flyr, sparer enn "dødtid" i lufta!

      Har vel som smått bestemt meg, blir nok en T960, må bare finne passe oppsett til motor/ esc, osv..

      Comment

      Working...
      X