Announcement

Collapse
No announcement yet.

Seilflyhelg på Haramsøya

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Seilflyhelg på Haramsøya

  Fra torsdag 30. mai (Kristi Himmelfartsdag) til søndag 2. juni skal en gjeng fra Ålesund og omegn modellflyklubb på Haramsøya for å fly modellseilfly. Dersom noen utenbys fra vil være med, så hadde det vært ekstra hyggelig!

  Dette er først og fremst en hyggelig sammenkomst med så mye modellseilflyging som været tillater. Vi har foreløpig ikke planlagt noen konkurranseaktiviteter, men dersom det er stemning for å forsøke seg på det, er det ingen ting i veien for å finne på noe.

  Foreløpig har jeg reservert to hytter (den største hytten og nabohytten) hos Sjøstovene.

  På Haramsøya kan vi fly hang på omtrent alle vindretninger bortsett fra øst og sørøst, men det er sikkert lurt å ta med fly for forskjellige forhold. Når det ikke er vind, er det ofte gode termikkforhold. For de som ikke kjenner forholdene på Haramsøya, så er her Mortens video fra 2016:
  https://www.youtube.com/watch?v=3RTpmUzckdk

  Her er en video som inkluderer en 3D-visning av Haramsøya:
  https://www.youtube.com/watch?v=WBGZGTt3QN8

  For andre videoer, se f.eks. Mortens eller min YouTube-sider.

  Dersom det er noe dere lurer på, kan dere gjerne sende epost eller ta kontakt på klubbens Facebook-sider https://www.facebook.com/groups/111571025658041 (som også de som ikke er klubbmedlemmer kan få tilgang til). Påmelding skjer i følgende Facebook-arrangement: https://www.facebook.com/events/511682199355346/

  Mvh.

  Geir Atle Storhaug
  Leder Ålesund og omegn modellflyklubb
  Tlf. 909 97 322

 • #2
  Hyggelig tiltak Synd det kolliderer med Hanstholm uken min i år
  Lars Norberg

  Comment

  Working...
  X