Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elefunfly 2010

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Elefunfly 2010

  Elefun har nå i år hatt sitt tredje Elefunfly og i år var det mange som tok turen for å kikke og fly litt. Litt varierende vær men det hindret ikke de vel 40 oppmøte til å ha morro allikevel.

  Funfly

  Elefun har rigget til med telt og musikkanlegg.
  Som det står i innledningen er dette tredje gangen at Elefun arrangerer dette funflyet i Kjose, Larvik. Hele tanken bak funflyet er å samle flest mulig av helikopterfolket på en plass og ha så mye morro som mulig.
  Lørdagen startet med greit vær men etterhvert kom regnværet.

  Endel folk som var å kikket på selv om det regnet på Lørdagen.

  Andreas viser frem batteriene han bruker i sin nye Align 700E.
  Treffet starter på Lørdag og varer til og med Søndag men som vanlig er det mange som tar turen til Kjose allerede på fredag for å få maks uttelling av helgen. Selv om været var elendig på Lørdag ble det allikevel gjennomført endel flighter denne dagen da det er vanskelig å stoppe ivrige helikopterpiloter.


  Den yngre garde var og på plass, mange dyktige piloter å se.

  Mathias Grendstad, som forøvrig vant Flight to Unknown music konkurransen.

  Da venter vi på at maten skulle godgjøre seg på grillen.
  Litt utpå kvelden satte gutta i Elefun igang med å lage istand mye god grillmat og sammen med litt god drikke var mye av stemningen satt for resten av kvelden.


  Grillen i gang. Øyvind er en dyktig grillmester
  Det var og et par skikkelig imponerede nattflygninger gjort av Sondre Fjereide og Tom-Erik Rolfson som virkelig var verdt å få med seg..bra show.

  Etter en ganske våt og regntung Lørdag ble det plutselig Søndag og været hadde nå bedret seg betydelig selv om vinden holdt seg ganske sterk selv denne dagen. Mye trøtte ansikter å se på morgenen men etter litt frokost og litt sol på himmelen var det mange som fikk flyd mye denne dagen.


  [IMG]http:/mfn./modellflynytt.no/content_images/14/Elefunfly2010/Elefunfly2010%20141%20(500x332).jpg[/IMG]
  Andre Janson og dattern Iselin hadde tatt turen helt fra Stavanger.

  Fint vær betydde at mange var ute på flightline.

  Elefun har med dette hatt endel morsomme konkurranser og i år var intet unntak. Spesielt flight to unknown music er av høy showfaktor og ble satt stor pris på av de som så på og pilotene selv. Her gjelder det å matche musikken og takten så godt det lar seg gjøre gjennom flighten og samtidig vise hva man er god for på den tekniske biten, ikke lett alltid med den musikken som Elefun har plukket ut ...om det blir litt lavt og litt gress må ofre seg skader heller ikke for poengsummen. Eigil Stang Lund og Gunnar Inge Gusdal var dommere i denne konkurransen og gjorde en god jobb med å dømme de 7 pilotene som hadde meldt seg på. Etter endt runde var det Mathias Grendstad som gikk velfortjent av med seieren og vant en Outrage Torque Haleservo. Mathias flyr en Logo 500.

  De hadde også en speed konurranse på Lørdagen og det var Arne Hennie som vant den konkurransen.

  I tillegg til denne konkurransen hadde Elefun en loddtrekning på slutten av dagen hvor de loddet ut en komplett 450 Pro og han som gikk av med denne var jo selvsagt Steinar Forshaug, som tidligere i år også vant hovedpremien, en Avant Aurora E, på pitcbrothers smackdown i Danmark. Gratulere Steinar

  Tiden var da kommet for å si farvell til alle kjente og nye ansikter og som vanlig under denne samligen treffer man mange nye og hyggelige folk..vi sees neste gang..Takk til Elefun for å holde liv i helikopter norge.

  Video: Laget og redigert av Elefun:
  Attached Files
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • Reisebrev fra Warbirdtreffen Oberhausen 2014
   by flypilot


   Sommeren er i gang og det betyr høygir for treff og stevner rundt omkring i verden. Etter et knallbra besøk til Oberhausen i Tyskland og warbird treff der nede i fjor bestemte vi for å dra ned igjen i år. Dette treffet er en av tysklands største ikke kommersielle sammenkomster av warbird fanatikere og holdes årlig på anlegget til MFC-oberhausen, i nærheten av Weissenhorn i syd Tyskland.
   ...
   14-07-14, 11:16
  • Warbirds over Evje 2014
   by flypilot


   Etter å ha vært på endel warbird treff rundt omkring i både innland og utland fant jeg en dag ut at vi sårt trengte et treff her på sørlandet også hvor vi kan treffes en helg og kose oss med sosialt samvær og flotte modeller. En mail ble prompte sendt avgårde til vår klubb formann i Agder Modellflyklubb Sverre Moen hvor søknaden ble raskt innvilget. Datoen ble satt til helgen 14-15 juni 2014.
   ...
   13-07-14, 20:54
  • Viking Smackdown 2011 26, 27 og 28 August
   by TomErikR
   [ATTACH=CONFIG]44923[/ATTACH]

   Viking Smackdown er et funfly for piloter og tilskuere. Målet med dette arrangementet er å samle helikopter piloter fra hele Norge samt fra andre land sammen for og ha en uforglemmelig
   19-08-11, 23:25
  • ElefunFly 2011
   by xilian


   For fjerde året på rad arrangerte Elefun.no et funfly for helipiloter på Larvik Modellflyklubb's stripe i Kjose.
   ...
   02-08-11, 17:54
  • EleFun-Fly 2011
   by EleFun.no
   For fjerde år på rad arrangerer vi EleFun-Fly for helikopter i Kjose, Larvik! Datoen for årets stevne er 30. til 31. Juli. Vi satser på en helg med mye flyving og sosialt samvær, Larvik Modellflyklubb låner oss sjenerøst sitt flotte anlegg i Kjose. Det vil bli et Fun-Fly, dvs ingen konkurranse med unntak av morsomme innslag, tidligere har vi hatt rotorbladkasting, radiokasting, hinderløype for kontraroterende, auto-konkurranser, flight to unknown music etc. Vi stiller med premier innenfo...
   19-04-11, 11:55
  • Åpen dag hos Condor 2011 28. Mai
   by klaus
   Vi i Condor Modellflyklubb inviterer til åpen dag på stripa! Dato blir lørdag, 28.05.11, og vi er på plass kl 10:00 Vi har dessverre ikke mulighet for å fly jet hos oss, men alt annet som trosser tyngdekraften er velkommen Stripa er på 18x170 meter, regner med at dette dekker behovet for de fleste. 200L med kullgrill fyres på forespørsel, så ikke glem grillmaten hjemme. Om det blir godt oppmøte, og været holder, så satser vi på noen hyggelige timer utover kvelden. Overnatting på stripa er ikk...
   14-04-11, 22:11
  Working...
  X