Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warbirds over Evje 2014

Collapse
X
Collapse
 

 • Warbirds over Evje 2014

  <!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_0## -->

  Etter å ha vært på endel warbird treff rundt omkring i både innland og utland fant jeg en dag ut at vi sårt trengte et treff her på sørlandet også hvor vi kan treffes en helg og kose oss med sosialt samvær og flotte modeller. En mail ble prompte sendt avgårde til vår klubb formann i Agder Modellflyklubb Sverre Moen hvor søknaden ble raskt innvilget. Datoen ble satt til helgen 14-15 juni 2014.


  <!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_1## -->

  De treffene jeg har vært på har hatt forskjellige konsepter med tanke på hvor mye arbeid som kreves i forkant og jeg ønsket å holde så lav profil som mulig. Hele konseptet ble introdusert med at man kan bare møte opp med en warbird og om man vil fly eller ikke er opp til en selv. La heller ikke opp til noe kiosksalg da jeg heller ville holde det enkelt og tilby de som møter opp tilgang til gratis bruk klubbens gassgrill. Hold det enkelt med andre ord. Eneste som ble gjort i forkant av treffet var å klippe plenen, sette opp et partytelt og merke av området.


  Selv dro jeg opp på Evje fredag formiddag og startet med å pakke ut mine to fly, siden det gjennom sosiale kanaler tilsa at det ville komme endel folk allerede på fredag. Faktisk så hadde vi vår første oppmøte, en hyggelig kar fra Modum som hadde meg seg kone og sine tre Fokker DR1, allerede på onsdag ettermiddag når vi satte opp teltet. En etter en strømmet det folk inn på feltet og i løpet av fredagen var nesten hele campingområdet fullt at tilreisende fra fjernt og nært, noen så langt fra Trondheim til og med...de mente selvfølgelig at siden jeg tok turen hvert år kunne ikke de være noe dårligere og stilte med 3 ildsjeler i bobil og telt.

  <!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_2## --><!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_3## --><!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_4## -->

  Fredagen nærmet seg slutten og en masse flyvninger hadde allerede funnet sted. Fredagen ble avsluttet rundt bålet og seinere inne i partyteltet siden knotten hadde virkelig gjort storinnrykk for helgen. Vel inne i teltet var knotten vekk og praten satt løst. En hyggelig avslutning på dag 1.

   
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • Reisebrev fra Warbirdtreffen Oberhausen 2014
   by flypilot


   Sommeren er i gang og det betyr høygir for treff og stevner rundt omkring i verden. Etter et knallbra besøk til Oberhausen i Tyskland og warbird treff der nede i fjor bestemte vi for å dra ned igjen i år. Dette treffet er en av tysklands største ikke kommersielle sammenkomster av warbird fanatikere og holdes årlig på anlegget til MFC-oberhausen, i nærheten av Weissenhorn i syd Tyskland.
   ...
   14-07-14, 11:16
  • Warbirds over Evje 2014
   by flypilot


   Etter å ha vært på endel warbird treff rundt omkring i både innland og utland fant jeg en dag ut at vi sårt trengte et treff her på sørlandet også hvor vi kan treffes en helg og kose oss med sosialt samvær og flotte modeller. En mail ble prompte sendt avgårde til vår klubb formann i Agder Modellflyklubb Sverre Moen hvor søknaden ble raskt innvilget. Datoen ble satt til helgen 14-15 juni 2014.
   ...
   13-07-14, 20:54
  • Viking Smackdown 2011 26, 27 og 28 August
   by TomErikR
   [ATTACH=CONFIG]44923[/ATTACH]

   Viking Smackdown er et funfly for piloter og tilskuere. Målet med dette arrangementet er å samle helikopter piloter fra hele Norge samt fra andre land sammen for og ha en uforglemmelig
   19-08-11, 23:25
  • ElefunFly 2011
   by xilian


   For fjerde året på rad arrangerte Elefun.no et funfly for helipiloter på Larvik Modellflyklubb's stripe i Kjose.
   ...
   02-08-11, 17:54
  • EleFun-Fly 2011
   by EleFun.no
   For fjerde år på rad arrangerer vi EleFun-Fly for helikopter i Kjose, Larvik! Datoen for årets stevne er 30. til 31. Juli. Vi satser på en helg med mye flyving og sosialt samvær, Larvik Modellflyklubb låner oss sjenerøst sitt flotte anlegg i Kjose. Det vil bli et Fun-Fly, dvs ingen konkurranse med unntak av morsomme innslag, tidligere har vi hatt rotorbladkasting, radiokasting, hinderløype for kontraroterende, auto-konkurranser, flight to unknown music etc. Vi stiller med premier innenfo...
   19-04-11, 11:55
  • Åpen dag hos Condor 2011 28. Mai
   by klaus
   Vi i Condor Modellflyklubb inviterer til åpen dag på stripa! Dato blir lørdag, 28.05.11, og vi er på plass kl 10:00 Vi har dessverre ikke mulighet for å fly jet hos oss, men alt annet som trosser tyngdekraften er velkommen Stripa er på 18x170 meter, regner med at dette dekker behovet for de fleste. 200L med kullgrill fyres på forespørsel, så ikke glem grillmaten hjemme. Om det blir godt oppmøte, og været holder, så satser vi på noen hyggelige timer utover kvelden. Overnatting på stripa er ikk...
   14-04-11, 22:11
  Working...
  X