Announcement

Collapse
No announcement yet.

Helisamling på Phoenix RCC 18 Sept.

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Helisamling på Phoenix RCC 18 Sept.

  Undertegnede og Terje Fagermoen har i lengre tid hatt planer om å få til en liten samling av helikopter folket på Phoenix RC Club sin stripe utenfor Sørumsand og i høst så bestemte vi oss bare for å kjøre på og fant en dato som passet oss begge.


  Tanken bak det hele var enkelt nok, samle helikopterfolket til en uformell samling hvor vi kan dele erfaringer og treffe nye folk med samme interessen. Her er det bare å møte opp og ta med seg helikopter om man har lyst til å fly litt.


  Da var alt klart for det store innrykket


  Fantastisk vær og flotte forhold.


  Når jeg rullet inn på parkeringen i strålende sol og vindstille vær visste jeg at dette kom til å bli en flott dag. Stripa hadde blitt klippet noen dager i forveien og feltet var ryddet og klargjort for nye og gamle gjester. Takk til de som stillte opp i forhånd for å gjøre klart feltet for helgen. Vi hengte opp noen bannere og rullet ut grillen på verandaen..nå kunne folk bare komme å fly.  Bordene fyllte seg raskt opp


  Midt på dagen var det full fart både foran og bak sikkerhetsgjerdet.


  Vi hadde satt opp 2 flight stations og det var folk på begge plassene stort sett hele tiden.

  Og kom det gjorde folk virkelig. Vi telte 27 registrerte piloter og vi hadde til tider rundt 50 personer på plassen, enten de var der for å fly litt eller for å kikke litt.

  Eneste skalaheli på plass denne dagen, selv oss "hardbarka" 3d piloter liker å se slike helikopter også selv om vi ikke inrømmer det der og da


  Terje lufter sin Trex 700N med Vbar.

  Undertegnede hadde ordnet med noen premier til en liten autokonkurranse vi hadde tenkt til å holde men etter opprop om å melde seg på var det heller dårlig stemning for dette så da bestemte vi oss bare for å droppe hele greia. Folk var fornøyd med å bare fly og kose seg i været og det var jo det som var tanken bak treffet uansett så det var helt greit.

  Treffet foregikk stort sett uten uhell ser vi bort fra Tommy Hexberg som var litt uheldig med sin Trex 700E som fikk motorkutt i litt uheldig posisjon men tror ikke skaden ble så ille. Vi hadde ingen andre uhell helgen så vidt meg bekjent.  Hans Christian Thjømhe og Martin Larsen visste frem flott flyging.


  Helitreff er ikke bare flyging men mye sosialt også.  Terje og jeg vil til slutt takke Phoenix RCC for lån av anlegget og etter ord fra styreleder i klubben kan det se ut til at dette kan bli en årlig sammenkomst.

  En link til hjemmesiden til Phoenix hvor man kan se alle bildene jeg og Terje tok under dagen: Phoenix RCC

  takk til alle oppmøte og vi sees igjen snart.
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • Reisebrev fra Warbirdtreffen Oberhausen 2014
   by flypilot


   Sommeren er i gang og det betyr høygir for treff og stevner rundt omkring i verden. Etter et knallbra besøk til Oberhausen i Tyskland og warbird treff der nede i fjor bestemte vi for å dra ned igjen i år. Dette treffet er en av tysklands største ikke kommersielle sammenkomster av warbird fanatikere og holdes årlig på anlegget til MFC-oberhausen, i nærheten av Weissenhorn i syd Tyskland.
   ...
   14-07-14, 11:16
  • Warbirds over Evje 2014
   by flypilot


   Etter å ha vært på endel warbird treff rundt omkring i både innland og utland fant jeg en dag ut at vi sårt trengte et treff her på sørlandet også hvor vi kan treffes en helg og kose oss med sosialt samvær og flotte modeller. En mail ble prompte sendt avgårde til vår klubb formann i Agder Modellflyklubb Sverre Moen hvor søknaden ble raskt innvilget. Datoen ble satt til helgen 14-15 juni 2014.
   ...
   13-07-14, 20:54
  • Viking Smackdown 2011 26, 27 og 28 August
   by TomErikR
   [ATTACH=CONFIG]44923[/ATTACH]

   Viking Smackdown er et funfly for piloter og tilskuere. Målet med dette arrangementet er å samle helikopter piloter fra hele Norge samt fra andre land sammen for og ha en uforglemmelig
   19-08-11, 23:25
  • ElefunFly 2011
   by xilian


   For fjerde året på rad arrangerte Elefun.no et funfly for helipiloter på Larvik Modellflyklubb's stripe i Kjose.
   ...
   02-08-11, 17:54
  • EleFun-Fly 2011
   by EleFun.no
   For fjerde år på rad arrangerer vi EleFun-Fly for helikopter i Kjose, Larvik! Datoen for årets stevne er 30. til 31. Juli. Vi satser på en helg med mye flyving og sosialt samvær, Larvik Modellflyklubb låner oss sjenerøst sitt flotte anlegg i Kjose. Det vil bli et Fun-Fly, dvs ingen konkurranse med unntak av morsomme innslag, tidligere har vi hatt rotorbladkasting, radiokasting, hinderløype for kontraroterende, auto-konkurranser, flight to unknown music etc. Vi stiller med premier innenfo...
   19-04-11, 11:55
  • Åpen dag hos Condor 2011 28. Mai
   by klaus
   Vi i Condor Modellflyklubb inviterer til åpen dag på stripa! Dato blir lørdag, 28.05.11, og vi er på plass kl 10:00 Vi har dessverre ikke mulighet for å fly jet hos oss, men alt annet som trosser tyngdekraften er velkommen Stripa er på 18x170 meter, regner med at dette dekker behovet for de fleste. 200L med kullgrill fyres på forespørsel, så ikke glem grillmaten hjemme. Om det blir godt oppmøte, og været holder, så satser vi på noen hyggelige timer utover kvelden. Overnatting på stripa er ikk...
   14-04-11, 22:11
  Working...
  X