Announcement

Collapse
No announcement yet.

WFLY WFT09 II

Collapse
X
Collapse
 

 • Wfly wft09ii

  <!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_0## -->

  I tillegg til de mer kjente merkene, har et nytt merke gjort inntog inni det norske markedet de siste årene. WFLY er et merke som selges av Throttlestore.com og de har her levert en radio til test. Radioen som skal testes er WFLY sin toppmodell og heter WFT09II.


  Jeg hentet radioen på butikken og esken var uten skader fra Tollpost for en gangs skyld, men jeg syntes dog at esken kunne hatt et lag med gråpapir. Pakkseddelen var bare klistret på produktesken og sendt. På innsiden av esken lå alt solid pakket. Det som fulgte med var: sender, mottager, trainerkabel, et USB-adapter, 9ch mottager, nakkestropp, spenningsregulator for bruk av oppladbare batterier og en CD med manualen. Førsteinntrykket mitt av selve senderen var at her får man utrolig mye for pengene og at det ikke var mye å utsette på kvaliteten. Det var ikke lagt plastfilm på displayet, noe jeg syntes det burde være, derfor la jeg på en selv.

  <!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_1## --><!-- ##phrase_image_larger_version_x_y_z_2## -->

   

  • Grunde
   #3
   Grunde commented
   Editing a comment
   Har akkuratt fått tak i denne radioen selv, men jeg sliter med å Binde den til mottakeren. I brukerhåndboka står det følgende: Enter Normal Settings > 18 Advanced > 21 Coding. Dette så jo veldig greit ut!
   Når jeg så går inn i menyen på min radio har jeg Advanced på 17, og undermenyen her går kun 1-16.
   Finner ikke menyen for Coding.. Er det noe jeg har oversett eller misforstått her??

  • Flyfreaken
   #4
   Flyfreaken commented
   Editing a comment
   Har sendt deg PM med telefonnummer, så kan jeg prøve å hjelpe deg per telefon. Selve bindeprosessen er utrolig enkel på testradioen, så da burde den jo være det på din også

  • Grunde
   #5
   Grunde commented
   Editing a comment
   Takk til FlyFreaken for god hjelp her!
   Vi sammenlignet enheter og det ser faktisk ut som jeg har en software issue med min sender, da flere menyer mangler, blandt annet mulighet for å binde mottaker noe som er vel kritisk, og det var heller ikke mulig å kunne sette opp radio for Glider modeller.
   Om dette gjelder bare min radio, eller om det er en issue med Batch No: 201201 er fortsatt uvisst.
   Tar kontakt med ThrottleStore i morgen, så blir det nok årning
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

Working...
X