Announcement

Collapse
No announcement yet.

Outrage 550 fra Elefun

Collapse
X
Collapse
 •  
 • Ramma og rotorhodet

 • Outrage 550 fra Elefun  Selve rammen er todelt og har en øvre og nedre del som skrus sammen tilslutt. Den øvre delen holder servoer og alle lager på plass, mens den nedre delen er den delen hvor du fester batteriet og understellet. I dette kitet starter man med å montere sammen rammen og dette helikopteret har tre lagerblokker som det er viktig å få ligner opp riktig. Måten å gjøre dette på er å bare feste lagerblokkene til ene rammehalvdelen uten å skru til og så bruker man hovedmasten til å sjekke at alle lagrene er på linje, masten skal kunne gli gjennom alle lagrene uten nevnverdig motstand.
  [FONT=Tahoma][COLOR=#000000][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
  Grei og enkel måte å få lagerblokkene på rett plass er å bruke hovedmasta.

  Servofestene
  Outrage har tenkt ut en veldig grei måte å feste servoene i rammen på. De har laget såkalte servoadaptere i plast som du fester til rammen med selvgjengende skruer, dette gjør de veldig enkelt å montere servoene i helikopteret. En ting som jeg dog merket her er at plastikken er veldig sprø så man må være veldig forsiktig når man skrur i skruene slik at ikke plasten sprekker.(red anm. Plastikken i de nye settene skal være vesentlig forbedret fra den utgaen vi fikk til test)  Nederste servofester har avlange hull som gjør at du kan justere festene ettersom type servo du har.
  [FONT=Tahoma]


  Som vanlig bytter jeg ut de skruene som følger med til plastikkskruer for å feste understellet med.


  En stk ferdig ramme, det oser kvalitet av settet allerede.

  Ved montering av hoveddrev fant jeg ut at det drevet man skal tre beltet rundt på hovedmasten ikke var veldig rett. En ting jeg fant ut som hjalp endel på dette var å kikke nøye over drevet etter støperester og fjerne disse. Når det var gjort gikk drevet endel rettere, men fremdeles ikke helt bra etter min mening.


  Drevet som trenger endel justering og pussing.

  Rotorhodet
  Rotorhodet er delvis formontert, men det vil ikke si at det kan bare brukes sån det kommer i posen. Man er som på alle ting som kommer ferdig montert i fra fabrikken skru det fra hverandre og sjekke at alt er satt inn med locktite og fett. Husk å legge på godt med fett i thrustlagrene. Som med rotorhodet på G5 så har du med dette helikopteret enda flere muligheter for å prgrammere ditt hode etter hva slags flystil du har. Nesten enhver plassering av kuler har flere valgmuligheter og du gjør godt av å følge de anbefalingene manualen kommer med. For å gjøre ting enklere har manualen en dedikert side hvor du kan gå inn å se alle de mulighetene du har og hva som er anbefalte innstilinger..veldig kjekt.  Rotorhodet kommer delvis montert, skru det ifra hverandre og sett det i sammen igjen.


  Mikserarmene er og programmerbare selvfølgelig.


  Et stk ferdig rotorhode..null slark og lekkert å se på.
  [FONT=Tahoma][COLOR=#000000]
   Posting comments is disabled.

  Latest Articles

  Collapse

  • Da jeg fikk lyst på Henseleit TDR
   by arhennie
   [ATTACH=CONFIG]46521[/ATTACH]Det vXXXar juleferien 2010. Ute var det kald og/eller mørkt, og skulle været bli levelig for en flytur kommer gjerne noe i veien. Familieselskap eller noe. Så da blir det ofte å surfe rundt på nettet
   18-10-11, 20:17
  • E-flight Blade mCP X levert av HeadRC.com
   by spewster

   Undertegnede har vært på utkikk etter et lite treningshelikopter man ikke trenger å være redd for å smelle i bakken. ...
   19-08-11, 07:39
  • Rave ENV nitro FBL fra Hobby24.no
   by flypilot

   Rave ENV er en av de mest etterlengtede helikoptrene i 90 klassen i 2010 og vi i redaksjonen fikk tak i en relativt tidlig takket være Hobby24.no som forøvrig er norgesimportør av Curtis Youngblood produktene. Modellen vi har testet er flybarless versjonen med nitro motor. Helikopteret kommer også i elektro og flybar versjon.

   ...
   27-10-10, 10:37
  • Outrage 550 fra Elefun
   by flypilot
   Outrage er kjent for å ha gode produkter, både batterier og helikoptrene de har er av ypperste kvalitet og det skal bli spennende å se hva de har klart å gjøre med dette helikopteret.
   ...
   23-10-10, 18:59
  • MSH Protos fra Technoflight
   by flypilot
   MSH Protos er på ingen måte et nytt helikopter men har vært på markedet godt og vel et års tid, på den tiden er de fleste barnesykdommer fjernet og MFN redaksjonen har vært så heldige i regi av Technoflight å få et eksemplar til test og utprøving. MSH er jo en litt annerledes produsent av helikopter enn det mange andre kjente merker er, de har foreløpig kun dette helikopteret ute i markedet og de lager ikke støvsugere på si heller. Så til å ikke komme fra Taiwan/Kina er MSH en outsider i denne...
   21-10-10, 23:00
  • Gaui X5
   by flypilot
   Gaui har holdt på med helikopter og Rc relatert utstyr siden 1996 og er basert ut fra Taiwan. De har nylig lansert en ny serie med helikoptre og først ut er X5. Kvaliteten skal være på topp og med standard oppsett litt av en rakett, les og døm selv. ...
   15-09-10, 13:13
  Working...
  X