Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaui X5

Collapse
X
Collapse
 

  • Gaui X5

    Gaui har holdt på med helikopter og Rc relatert utstyr siden 1996 og er basert ut fra Taiwan. De har nylig lansert en ny serie med helikoptre og først ut er X5. Kvaliteten skal være på topp og med standard oppsett litt av en rakett, les og døm selv.



    Som sagt i inledningen har Gaui nå virkelig satset stort på å utvikle et helikopter som går et skritt videre når det gjelder kvalitet og ytelse. Helikopteret vi tester her er det første i X serien og nettopp dette helikopteret er utviklet i samarbeid med Bobby Watts fra USA. Jeg har tidligere hatt en Gaui Hurricane 550e og det skal bli interessant å sammenligne disse helikoptrene, også opp imot andre produsenter av helikoptre i samme str. da listen begynner å bli ganske lang over helier jeg har testet de siste 3 årene. X5 kommer ut av esken med torquetube drift til halen, den har rammesider i carbon som holdes sammen av flotte skinnende freste deler i aluminium og det følger med bra elektronikk. Om kvaliteten holder like bra mål som spesifikasjonene så lover det godt for Gaui.



    Spesifikasjoner:
    Modell:X5
    Type: Elektro 3d/akro modell
    Produsent: Gaui
    Forhandler: Ingen i Norge foreløpig
    Byggeblogg: forumet
    Rotordiameter: 1120 mm
    Vekt flyferdig: 1900g u/batteri.
    Motor: Scorpion 910kv incl.
    Kontroller: Gaui 100Amp incl.
    Batterier: 6s 3700-5000mah
    Servoer: cyclic: Align 610
    Gyro: Align GP750
    Haleservo: Savox 1290mg
    Radio brukt:Spektrum DX7 og AR6200 RX
    Pris: 699 USD
    Hva finner man så i esken.
    Esken som heliet kommer i følger det siste tids tradisjon med å ha innholdet delt opp i seksjoner for de forskjellige hovedkomponentene helikopteret består av. Disse eskene kan være en god idè å ta vare på dersom man skal på et senere tidspunkt frakte helikopteret. Disse eskene vil da kunne fungere som en ekstra beskyttelse under frakt.


    Byggebordet ryddet og klart for nytt prosjekt.


    Ryddig oppi esken og delene er godt beskyttet inne i sine respektive små esker.

    Kitet kommer inkludert med motor produsert av Scorpion og har en Kv på 910 og en 16 tenners pinion. Det følger og med en regulator på 100Amp som har en innebygd BEC som ved 6s batteri kan levere maxs 4 amp. Dette holder i massevis til dette helikopteret. I tillegg til dette følger det og med et sett med veldig gode karbonhovedblader og plasthaleblader som fungerer utmerket. En hel del med smådeler som strips, velcro bånd til elektronikk og batterier og noen reservedeler følger og med.



    Oppi diverse posen finner man endel nyttige saker.

    Motor og controller som følger med.


    100Amp regulator med innebygd BEC.


    Scorpion 4020-910kv gir bra skyv i dette helikopteret Merk flatspot på akslingen er allerede laget.

     
      Posting comments is disabled.

    Latest Articles

    Collapse

    • Da jeg fikk lyst på Henseleit TDR
      by arhennie
      [ATTACH=CONFIG]46521[/ATTACH]Det vXXXar juleferien 2010. Ute var det kald og/eller mørkt, og skulle været bli levelig for en flytur kommer gjerne noe i veien. Familieselskap eller noe. Så da blir det ofte å surfe rundt på nettet
      18-10-11, 20:17
    • E-flight Blade mCP X levert av HeadRC.com
      by spewster

      Undertegnede har vært på utkikk etter et lite treningshelikopter man ikke trenger å være redd for å smelle i bakken. ...
      19-08-11, 07:39
    • Rave ENV nitro FBL fra Hobby24.no
      by flypilot

      Rave ENV er en av de mest etterlengtede helikoptrene i 90 klassen i 2010 og vi i redaksjonen fikk tak i en relativt tidlig takket være Hobby24.no som forøvrig er norgesimportør av Curtis Youngblood produktene. Modellen vi har testet er flybarless versjonen med nitro motor. Helikopteret kommer også i elektro og flybar versjon.

      ...
      27-10-10, 10:37
    • Outrage 550 fra Elefun
      by flypilot
      Outrage er kjent for å ha gode produkter, både batterier og helikoptrene de har er av ypperste kvalitet og det skal bli spennende å se hva de har klart å gjøre med dette helikopteret.
      ...
      23-10-10, 18:59
    • MSH Protos fra Technoflight
      by flypilot
      MSH Protos er på ingen måte et nytt helikopter men har vært på markedet godt og vel et års tid, på den tiden er de fleste barnesykdommer fjernet og MFN redaksjonen har vært så heldige i regi av Technoflight å få et eksemplar til test og utprøving. MSH er jo en litt annerledes produsent av helikopter enn det mange andre kjente merker er, de har foreløpig kun dette helikopteret ute i markedet og de lager ikke støvsugere på si heller. Så til å ikke komme fra Taiwan/Kina er MSH en outsider i denne...
      21-10-10, 23:00
    • Gaui X5
      by flypilot
      Gaui har holdt på med helikopter og Rc relatert utstyr siden 1996 og er basert ut fra Taiwan. De har nylig lansert en ny serie med helikoptre og først ut er X5. Kvaliteten skal være på topp og med standard oppsett litt av en rakett, les og døm selv. ...
      15-09-10, 13:13
    Working...
    X