Announcement

Collapse
No announcement yet.

Støtt Starfighterens venner!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Støtt Starfighterens venner!

    Fikk lyst til å slå et slag for en gjeng med flinke idealister i Bodø. De kaller seg Starfighterens venner, og har som målsetning å få CF-104D, 637 tilbake der den hører hjemme, nemlig i lufta.

    Under flyshowet i Bodø i sommer demonstrerte de en "takeoffroll", hvordan piloten klarte å la være å ta av er uforståelig for meg. (Sjekk videosnutten på hjemmesidene deres)

    Som de selv sier så er det ikke inntekter gjennom medlemskontingent som skal finansiere prosjektet. Men kontingent fra medlemmene vil gi foreningens styre den nødvendige handlekraft som kreves for å lykkes i arbeidet.

    Ta en derfor en titt på foreningens hjemmesider, og så kan du selv vurdere om du vil gi dem en hjelpende økonomisk hånd gjennom et støttemedlemsskap. Neste gang du er på et flyshow i Norge kan du kanskje få oppleve at nakkehåra reiser seg når 637 uler forbi i en lowpass

    Home
    Last edited by Jan_Petter; 15-08-08, 20:33. Reason: Smiley smilte ikke...
    http://www.phoenix-rc.org/
    http://www.glamdalrck.net
    http://www.scalewarbird.org/
    ---------------------------------------------------
    Flying is the second greatest thrill known to man, landing is the first

  • #2
    Er allerede medlem. Kan også legge til at ildsjelene i Bodø er veldig hyggelige og det er værtd å ta en tur på et av møtene de har. Det var et på Kjeller flyplass tidligere i år, så de er litt spredt rundt omkring i Norge.
    Lyden av en Starfighter MÅ bare oppleves!!!! Samme hva det er, den er vildere å høre på!!!
    Må også si at dere som bor rundt Oslo som synes turen til Bodø er litt lang, er det en forening på Kjeller, Kjeller Flyhistorisk forening. Her har vi som mål å restaurere fly med historie fra Kjeller, og å få de flyvende. Her er det også en Starfighter. Den skal ikke bli flybar, men vi gjør det vi kan for å få den så nære som mulig.
    Raptor 50
    TT Redline
    Spektrum AR7100R

    T-Rex 500 CF
    Futaba 611/ BLS251

    Comment

    Working...
    X