Announcement

Collapse
No announcement yet.

Molde & Omegn Modellflyklubb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Molde & Omegn Modellflyklubb

    Vet det er en del folk her på forumet fra vårt fylke.(Møre & Romsdal) Velger derfor å gå ut her med litt info om vår klubb. Vi skal 22-23 april arrangere et modellflystevne på Aukra, det vil ikke bli noe store høytidlige greier men en forhåpentligvis hyggelig sammling blandt modellflygere. Vi i Styret vil lansere nyheter om dette på vår internet siden ettersom ting faller på plass. www.momfk.no som fremdeles er under opparbeidelse. Det vil forøvrig komme opp en avstemmning slik at vi kan lodde stemningen om stevnet underveis, alle som ønsker å delta oppfordres til å legge igjen en stemme der.
    Ellers vil det også underveis komme opp en del info om våre fasiliteter både på Aukra og i Malmefjorden slik at man lettere kan orientere seg om våre plasser å fly på. Klubben har i en lengere periode hatt laber aktivitet og står i den forbindelse med armene åpne for alle nye medlemmer.
    Ting står på skrivende tidspungt litt på scratch så følg med på www.momfk.no for mere informasjon.
    Tor Henrik Hernes

  • #2
    Hei. Blir stevnet holdt på klubbstripa deres, eller på den grus stripa som er nevnt i en annen tråd?
    Langfredagstevnet på Sandane Lufthavn blir ikke noe av i år, grunnet nye sikkerhetsregler/terror sikring osv. Vi er en gjeng som bruker å reise dit, men nå kan vi heller komme oppover til dere i stedet.
    Det er ganske mange aktive i kllubben her nå, så det blir nok en del folk herfra som kommer.
    Knut Erik
    But it flies, so who cares??
    www.torqueroller.com
    Steikje galen
    www.skalamodellflyklubb.no
    www.teamflyingcircus.com

    Comment


    • #3
      Hei Svelespisaren.
      Vet ikke om jeg skal si dessverre eller hva jeg skal gjøre jeg, men det er den stripa som ligger på Aukra, og ikke klubbstripa. Regner med at vi kommer til og holde et treff der i løpet av sommeren, blir litt tidlig for klubbstripa siden gresset ikke har rukket og komme igang i april. Siden stripa har grus dekke så må en vel bare konkludere med at plassen egner seg lite for jet, har riktignok vært fløyet jet der før men det kan fort bli litt gris med grus og alt i motoren.
      Anbefaller derfor bruk av propellfly, kan jo være gøy det også
      Stripa er ca 600x10 M så plass skulle det være nok av. Ellers ligger det an til at det også vil bli mulighet for flyging med fullsize mot et lite honorar. Håper så mange som mulig tar seg turen til Aukra denne helgen og støtter opp om arrangemanget. Det er forøvrig god plass til plassering av telt/campingvogn, u name it. Oppfordrer alle som har tenkt å ta turen til å gi et uformelt hint på www.momfk.no
      Tor Henrik Hernes

      Comment


      • #4
        skal no lufte det for gjengen her nede i ålesund
        Terje

        Comment

        Working...
        X