Announcement

Collapse
No announcement yet.

P-51 Mustang Double Trouble

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • P-51 Mustang Double Trouble

  Jeg fikk endelig en hel flytur med min fantastiske P-51 Mustang Double Trouble fra The World Models. Har hatt to korte flyturer før, men hadde så uflaks at motoren har stoppet, så jeg fikk to dead stick landinger. Heldigvis har de det gått bra og ingen skader på modellen. Nå har jeg en komplett flytur med at jeg fikk trimmet in den i senderen og litt leking før en landing. Men jeg ble virkelig overrasket over landingshastigheten til modellen, omtrent som en god gammel cub kom den kom inn med full klaff. Håper å få mange flyvninger med denne helgen når vi har årets siste treff på Hedlanda flyplass her i Härjedalen.

  Merke: The World Models
  Skala: 1:5
  Vingespenn: 2040 mm
  Flykropp: 1790 mm
  Flyvekt: 7 kg
  Motor: OS 160-FX

  Hvis du liker videoene mine, kan du støtte meg ved å kjøpe meg en kopp kaffe, bare klikk på linken i teksten under videoen på YouTube.

  Abonner gjerne på Youtube-kanalen min slik at du ikke går glipp av noen videoer.......

  Håper dere liker videoen.

  Mvh
  Bjarne Kvilvang
  -----------------------------
  Bj's Modellflyg website
  Bj's Modellflyg Youtube Kanal

  Flyger el og metanol fly og fløyet siden tidlig på 80-talletfor tilfellet har jeg ca 20 fly hangar, alt fra 50 cm til 250 cm. Vil bli veldig glad hvis du vill abonnere på min Youtube Kanal normalt laster jeg opp flere Videoer hver måned sommer som vinter.
Working...
X