Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lipo alarmer

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Det er nok mye riktig i det du sier der Jørgen. Men jeg kom ikke bare med det sitatet og jeg begrunnet det. Det samme gjorde Tintin med at at han kommer med mer enn ett kjapt sitat.
    Personlig kan jeg godt forherlige ett produkt her. Feks har jeg brukt mange forskjellige batterier og kunnet luke ut de som ikke tåler kulde med en enkel alarm som er veldig billig. Jeg har endt opp med feks EVO20 fra Griffin (så har han fått litt reklame som fungerer utmerket i kulde både i fly med 5 celler 2500mah (maks ca 40A), 10celler 5000mah (testet både med heli maks 55A og 7,7kg Extra med maks 85A). Er helt frelst av å kunne opprettholde 3,3V i 15 minus selv etter at pakka har overnattet i bilen. MEN husk jeg har bare testet 3 merker (får være grenser...
    Dette kunne jeg kun ha testet med en skikkelig kraftig lysdioderekke som jeg enkelt med stive fingre kunne justere på isen.
    Andre pakker jeg testet kunne jeg bare kassere til vinterbruk.
    Men om jeg skulle ha innstallert alt som ønskes av enkelte for å ha en "sikker" flukt og i tillegg kjøpt det dyreste som var ville det blitt veldig dyrt.

    Jeg snakker om "gadgets" i mine innlegg som har tatt litt mye av: Dyre powerbokser, regulatorer med tilhørende LiIon, overvåking, logging, GPS, doble mottagere, optisk kill-switch, balanser til lading, balanser fast tilkoblet, osv.
    Nå har jeg mange slike gadgets, men det er på langt nær alt som er nødvendig for 99% av brukerne.
    Dette syntes jeg det var på tide å få frem og dette var en gyllen mulighet.

    PS Jeg fikk vanvittig lyst på lysdioderekke som overvåker hver celle... Og jeg som ikke bruker balanser engang.. Ooops
    Jo Grini
    http://vimeo.com/jojoen
    http://www.youtube.com/jojoenno
    http://www.jojoen.no/

    Comment


    • #17
      Tenkte jeg skulle lese tråden en gang til litt nøyere. Synes den har gitt ett fint bilde av mange måter å overvåke (og til forskjellige priser / kvaliteter), men jeg tar min del av skylda for at den skled litt ut her (har ikke lest Griffin sitt svar, da jeg kom inn for sent i tråden)

      Nå vil jeg gjerne høre om flere typer eller løsninger for overvåkning
      Er det noe som er klart, er det at Lipo og LiIon batteriene våre ikke er glad i overutlading!!

      PS for the record: Jeg "videreformidler"/selger dann og vann omtrent det dyreste man kan få av seilfly. Jeg selger ikke mange, nettopp av den grunn...
      Jo Grini
      http://vimeo.com/jojoen
      http://www.youtube.com/jojoenno
      http://www.jojoen.no/

      Comment


      • #18
        Dette ble for OT og personlig, Jørgen du har PM.

        Comment

        Working...
        X