Announcement

Collapse
No announcement yet.

Imax B6

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Imax B6

  Noen som har synspunkter på denne laderen; Imax B6?
  Har tenkt å kjøpe meg en god lipolader/ utlader som ikke er alt for dyr.....
  Har tenkt å kjøpe den på www.hobbycity.com den er jo både for 110V og 240V som medfører at den kan brukes i norske stikk-kontakter.
  Ser at de har en versjon som har innebygd powersupply; Imax B6 AC ( http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...rger_1-6_Cells ), mens med den vanlige Imax B6 ( http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...rger_1-6_Cells )så må man kjøpe et powersupply i tillegg ( http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...idProduct=6477 ) , noe som faktisk blir billigere enn å kjøpe den som har innebygd powersupply. Er likevel den med innebygd powersupply bedre? Hva er egentlig forskjellen? Eller kan man like godt kjøpe den som ikke har dette innebygd?
  Om man går for den vanlige Imax B6 og kjøper IMAX Power Supply 100~240v 5A i tillegg, kan man vel bare bruke en vanlig eurokabel (stereoanleggkabel) fra supplyet og inn i veggen?
  Last edited by ostahl; 07-09-08, 22:02.

 • #2
  Det er vel en av Bamtam BC6 kopiene, isåfall så er det en god lader.

  Du får jo en boks mindre med innebygd PS, samtidig som du får en feilkilde mindre, siden det blir mindre å koble/kortslutte.
  Hilsen Rune Marcussen

  MSH Protos500 DS3517 DS3500 V-Bar
  T-Rex 600n YS50 DS8717 DS8900 V-Bar
  JR DSX9

  Fitjar Modellflyklubb
  ---------------------------------------------------------------------------
  Tyngdekraft- ikke bare en god ide, det er loven!

  Comment


  • #3
   B6 balanserer ikke korrekt

   Hadde egentlig tenkt å kjøpe B&selv, men valgte B5 etter å ha lest om balanseringsproblemene B6 har. Dette er beskrevet både på hobby-citys eget forum og på RCgroups.com.
   Det selges nye transistorer for å korrigere dette (blir avertert i tråden jeg linker til), men da gjelder heller ikke garantien.
   Noen kjøpere bruker den i alle fall, og er fornøyde.
   Selv er jeg veldig fornøyd med min B5, som balanserer korrekt, både ifølge sine egne målinger og ekstern cellemåler.

   Nå har jo HC kommet ut med andre merker ladere som brukler samme brukermanual som Imax (kopi?), og der er kanskje balanseringsproblemet løst?Er nok lurt å søke dem opp både i forumet jeg linker til og på RCgroups.

   se f.eks. GT A-6, som noen i skryteanmeldelsene under produktet sier har løst balanseringsproblemet; ville nok ha søkt den opp og lest erfaringer før jeg kjøpte den...

   Når det gjelder strømforsyning, bruker jeg en laptopforsyner (IBM har riktig plugg).

   F

   Comment

   Working...
   X