Announcement

Collapse
No announcement yet.

Spørsmål rundt wattmeter

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Spørsmål rundt wattmeter

  Akkurat nå har jeg en PolyCharge 4-lader uten LCD-display, og jeg vet dermed ikke hvor mye jeg putter inn i pakkene mine. Dette fører sikkert til at jeg legger på en unødvendig stor sikkerthestmargin når jeg flyr. Etterhvert vil jeg nok investere i en EOS0610I DUO, men ikke ennå. Jeg liker muligheten til å lade 4 batterier samtidig.

  Uansett bør jeg ha et wattmeter for å måle strømtrekk på diverse elektrooppsett. Har sett flere der ute, men kan disse kobles på under lading, slik at jeg kan se total mah som jeg putter inn?

  Et rimelig et er E-Flite sin Power Meter, men utfra manualen er jeg ikke 100% sikker på at den vil vise total mah ved lading.

  Noen som har anbefalinger til mitt bruk? (Standard strøm/wattrekk + total mah ved lading)
  Trond Nilsen

 • #2
  Dette er bra: http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...yzer_(Watts_up)
  Det måler strøm bare den ene veien, så om du vil bruke det både under lading og til måling av strømtrekk må du bruke overganger slik at batteriene kan kobles både som 'source' og 'load'. mAh er desverre nedprioritert. Nede til venstre vises mAh, A(max), V(min) og W(max) ved at det skifter hvert sekund. Burde vært en mulighet for å låse visningen til en av disse.

  E-loggeren fra EagleTree kan måle strøm begge veier og logger alle data i minnet: http://www.hobbycity.com/hobbycity/s...er_V3_E-Logger
  Fred Larssen

  Comment

  Working...
  X