Announcement

Collapse
No announcement yet.

Phoenix 5

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • SmurfAir
    replied
    Ja, jeg tror jeg lar 5.0 modne litt jeg... kjører 4.0r igjen nå. -:|

    Leave a comment:


  • xilian
    replied
    Er vel ikke veldig imponert over FPS osv.... hakker å går til tider

    Leave a comment:


  • SmurfAir
    replied
    Fikk blank "start-screen" dersom jeg logget inn som en bruker som ikke var lokaladmin på maskinen, altså annen bruker enn den som var installasjonsbruker. Men under "change model" så fikk jeg opp modeller, men ikke alle jeg hadde, ref tidligere post.
    Er du ikke lokaladmin, eller har UAC "User Account Control" aktiv, så sett endre (modify)-rettigheter på hele Phoenix-mappa under Programfiler, så unngår man kanskje noen issues.
    Jeg ble så skuffa i går at jeg rulla tilbake til 4.0r jeg.... Ræva testet før de slapp det.

    Leave a comment:


  • bjornal
    replied
    Får Error i loggen på masse filer som tilsynelatende mangler, jeg. Alt starter opp, men det kommer aldri noe modell på skjermen. Noen som har opplevd dette enda?

    Leave a comment:


  • SmurfAir
    replied
    Ja, men det er også flere problemer med 5.0a, har ikke sjekket 5.0b enda som ble sluppet i dag, men den skal fikse en rekke bugs.
    Jeg opplevde at "alt" av egne endringer forsvant i går, selv modeller...
    Fant en "odd" måte og redde noe modeller på, hos meg så så jeg dem under "installed updates" men ikke i menyen.
    Markerte alle modellene jeg ikke så, og klikket "install" der, så fikk jeg de tilbake.

    Rimelig sært da, for det var jo under installed updates, jeg så de gamle, men ikke i menyen "change model"....

    Edit, så forresten at den laget nye åpninger i Windows Firewall, den går mot en annen ip etter oppgradering til V5, tror den bruker en annen port også.
    Jeg fikk for øvrig ned 4.0r via den innebygde Autoupdate, men så at noen hadde problemer.
    Og 4.0r tror jeg ikke syns direkte på downloads-siden.... itkje bra
    Last edited by SmurfAir; 18-02-14, 20:28.

    Leave a comment:


  • xilian
    replied
    Takk! Det hjalp fælt.

    Men hva er poenget med autoupdate ... når den ikke får tak i R'en? .. er jo helt utruleg

    Leave a comment:


  • SmurfAir
    replied
    Xilian - du må ha 4.0r først, last den ned direkte via denne linken:
    http://www.phoenix-sim-files2.com/up...40r_update.phx
    Og legg den i updates folderen under brukerprofilens Phoenix-mappe

    Leave a comment:


  • xilian
    replied
    Click image for larger version

Name:	ph.jpg
Views:	1
Size:	142.6 KB
ID:	606713

    Menneh.. her er både update inne i Phoenix, og også phoenixUpdateInstaller.exe

    Leave a comment:


  • jarud
    replied
    Originally posted by xilian View Post
    høm.. Jeg har 4.0q.. finner ingen updates til min?
    Velg "update to 5" manuelt ifra menyen mener jeg å huske.

    Leave a comment:


  • xilian
    replied
    høm.. Jeg har 4.0q.. finner ingen updates til min?

    Leave a comment:


  • SmurfAir
    replied
    Ikke helt bugfri akkurat... Allerede i dag, dagen etter release er 5.0b sluppet. Diverse quickfix på diverse bugs.
    http://www.phoenix-sim.com/newsrss.asp

    Leave a comment:


  • LN-WNH
    replied
    Ingen problemer her heller når man først fikk servertilgang.
    Ser bra ut au.
    PK

    Leave a comment:


  • FlyingPhotog
    replied
    Problemfri oppdatering og alt ser til å virke som det skal. Synd at alle instillinger må gjøres på nytt

    Leave a comment:


  • Hanzo
    replied
    Fikk det omsider til, men det var mye styr. Måtte slette ended greier, legge inn r oppdateringen manuelt, slette hele installasjonen og legge Phoenix inn på ny også oppgradere på ny enda en gang. Enkelt og greit

    Leave a comment:


  • bjornal
    replied
    Er det noen av dere som er ferdig med å laste ned? Har lastet ned og installert, men når jeg velger en modell så kommer det bare opp en tom skjerm og det skjer ikke noe...

    Leave a comment:

Working...
X