Announcement

Collapse
No announcement yet.

Problem med FrSky DJT / V8FR receiver

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Hei.
    Jeg har gått hele leksa med 9X'n, den fungerer kjempebra med telemetri på skjermen, også med et modifisert originalkort.
    Har tatt skrittet videre, og bygget inn kortet som McGyver nevner her, med lyd og det hele, så nå snakker'n også! Ikke så mye enda, men det kommer. Har bygget alle sensorene som finnes fra FrSky sitt telemetrisystem inn i et fly, unntatt fuelnivåmåler. Så etterhvert så får jeg vel til dette, de som står for programmeringen, påstår at det også vil komme en mulighet for å lese ut GPS koordinater fra minnekortet (ja, det er innebygget minnekort, micro sd). Alle som har sett en modell gå i skauen setter pris på slikt.
    Se youtube under HEXAFLYER, så ligger det en del der. Det er bare opptak under bygging, så de kan virke langdryge, men det går å spole........... Her er link til siden for kortet.

    Comment


    • #17
      Har nå mottat og montert det lille displayet FLD-02 og det fungere perfekt mot rx'en D8R-II plus. Det viser spenning på mottakerbatteri og signalstyrke uten tilkobling av utstyr på mottaker. På grunn av dårlig vær så er utstyret ikke testet i "luften" ennå.
      Men, det blinker en grønn diode på baksiden, noen son vet hva den indikerer?

      Sent from my iPad using Forum Runner
      Roger Strand

      Comment

      Working...
      X