Announcement

Collapse
No announcement yet.

Husk loctiten , og etterskru...

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Husk loctiten , og etterskru...

    Var ute å fløy 450 v2' n om fredagen og fikk meg en liten overraskelse. Rett før landing etter pakke to løsnet rett og slett blade gripene og de og bladene kom flygende mot meg.
    For en lyd og for et støkk, hehe. Bladene og heli er heldigvis helt og fint, kun noen smådeler som må byttes. Rett skal være rett, jeg har vært slapp med å gå over og etterskru den siste måneden. Har lært nå. Og kanskje vaske skruer i sprit før man påfører loctiten så den sitter bedre.
    Attached Files
    Drammen rock city

  • #2
    Vær glad du ikke ble truffet, bare ifra en 450 så kan ett slikt blad ha en hastighet på over 130 km/t de nærmeste 4-5 meterne og det kan være fatalt .......greit med locktite og en førflygings-sjekk...
    Øyvind

    www.ahmfk.com http://sportwing.no/ http://hp.nlf.no/

    Comment


    • #3
      Bare 130km/t?
      Tuppen av bladet beveger seg med 100m/s ved 3000rpm så det kan nok få større fart en det.
      Men vil ikke anbefale folk og ettertighte boltene til spindelakslingen uten å skru ut skruene og jengelåse det hele på nytt.
      Bare tilkrekking kan svekke jengelåsen inni der.
      Trex 450 blandingsrase 4S
      Logo 500
      Blade mCPX

      Comment


      • #4
        Min T-Rex 450 gikk etter det anbefalte manual oppsettet på ca 2600 omdr/m, rotorblad feste har ikke samme hastighet som bladtuppen, vekt av blad og luft motstand så har det minimum 130 km/t når det har seilet i 5 m,men det er jo mange ting som har innvirkning på hastigheten f.eks bladtype , vekt , rotasjon retning ved brudd osv. Vondt gjør det i hverfall hvis man blir truffet...
        Øyvind

        www.ahmfk.com http://sportwing.no/ http://hp.nlf.no/

        Comment


        • #5
          Sett et lite merke paralellt på hver bolt, så kan du følge med om de lever hver sin vei og lettere unngå at de skrur seg ut og løsner.
          Attached Files

          Comment

          Working...
          X