Announcement

Collapse
No announcement yet.

T-rex 450x, tail gear set

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • T-rex 450x, tail gear set

    Skal kjøpe en ubrukt, kun montert 450X. Han som selger det tror at tail gearet har feil uveksling da det slurer. Elefun har et sett, HS1152 som skal passe til xl,ce og se, og jeg lurer på om det passer på Xen. Hvordan er det med deletilgangen på x i forhold til xl? kan delene brukes om en annen foruten rotorblader og rammen? Vet at plasten skal være svakere, men får komplett heli uten radio og mottaker til 2000.

    Utvekslingen skal ifølge manualen være 109/22.

  • #2
    Om det slurer så har det ingenting med utveksling å gjøre, da har nok et av drevene (fremme eller bak) sluppet akslingen. Relativt vanlig problem med plastdrevene.

    450X har som regel et annet drev til halen, det er forsåvidt riktig, men kombinerer du det nye haledrevet med det gamle hoveddrevet så får du det ikke på plass. Tvert om får du det ikke til å ta tak.

    Alle deler passer om hverandre foruten hodet til den nye SE V2. Om du vil lage en XL av Xen så kjøper du en XL bom og halerem og så er det bare å kjøre på med alle typer blader. XL HDE rammen er akkurat den samme som X rammen foruten at den er sort.

    HS1152 passer helt fint siden den inneholder begge drevene, dessverre utsolgt hos Elefun akkurat nå.

    Skal sjekke roterommet, tror enda jeg har noen X deler liggende å støve ned

    Comment

    Working...
    X