Announcement

Collapse
No announcement yet.

JR XG8 DMSS fra Elefun

Collapse
X
Collapse
  •  
  • Programmering

  • JR XG8 DMSS fra Elefun

    Jeg har fra før av JR 12X DSM2 senderen og var spent på om tidligere JR erfaring ville være praktisk når man starter denne opp og programmerer.

    En ting jeg umiddelbart likte var at man trenger ikke slå radio av og på for å komme inn i systemmenyen. Her gjøres alt direkte i hovedmenyen. Dette er klart en stor forbedring fra JR 12X. De som har Spektrum radioer kjenner også til dette.

    Første punkt er alltid å binde opp mottakeren til riktig modell i radioen. Videoen beskriver gjennomføringen.



    Jeg startet hele moroa med en liten 4 kanaler 3D modell med to balanserorsservoer, et enkelt og greit oppsett på første modell. Går inn i menyen og velger model select, deretter model type og til slutt model name. I model type blir man ført gjennom hvilket oppsett man skal ha av servoer i stab, vinge etc. På seil og heliprogram får man også tilpassede menyer. Enkelt og greit.

    Jeg har laget noen videoer som ligger på Youtube som kan sees gjennom her som forklarer hele prosessen.
    Spørsmål som dukker opp kan man bare spørre om i forumet så skal jeg svare underveis.



    Radioen gir deg tilgang til noe som heter Mylist som alltid er på hovedskjermen på radioen. Det er rett og slett en snarveiliste som man selv kan endre utifra hva hver enkelt liker å ha rask tilgang til. En av de tingene jeg nå har vent meg til å ha på MY LIST menyen er DR/EXPO og differential. Det er menyer jeg bruker mye inntil modellen er godt innfløyet.

    Her setter jeg opp modell med doble balanse og høyderor



    Her setter jeg opp elseiler med basic oppsett:



    I tillegg flyr jeg nå min siste maskin, en Top Flite P40 Warhawk Giant med 8 kanaler og denne radioen. Man må ha 2 Y-kabler men brukte 2 regulerbare og det gjorde altså at man kan fly ganske komplekse oppsett her. Modellen er utstyrt med: 2 høyderorsservoer, 2 balanserorsservoer, 2 flapsservoer, sideror, gass, killswitch, understell.

    Videoene viser basis oppsett og man skal være klar over at det finnes 100 metoder for tweaking men det overlater jeg til den enkelte bruker

    Attached Files

    • arvid
      #1
      arvid commented
      Editing a comment
      jeg kommer ikke inn på den jeg. nekta adgang..hehe

    • affa
      #2
      affa commented
      Editing a comment
      Den var ikke helt klar, greit med litt oppretting av setninger, skriveleifer etc. Nå bør den vise bilder og video!

    • Tommym
      #3
      Tommym commented
      Editing a comment
      dette er en super radio.enkel å bruke,liker veldig god telemtrien i den.bruker rpm sensor på helikopterene mine.kan absolut anbefales
    Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

Working...
X