Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warbird Weekend 2013

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Warbird Weekend 2013, 23. til 25. august

  Hei alle warbird venner landet over. Da er det atter en gang warbird weekend på Udduvoll airfield. Det er faktisk 9. gang vi arrangerer warbird treff. Det startet med endags meeting, nå har vi tre fulle dager med oppmøte fra hele landet og mye moro.

  Warbird weekend er mer å regne som en warbird workshop enn et flystevne. I dette legger jeg at vi møte alle med samme interesse for å lære av hverandre, vise frem det vi har og nyte godt selskap med likesinnende. Det er flyglede vi har fokus på, ikke rivet counting, størrelse på modell, pris eller noe slikt. Under warbird weekend ser vi bare modellen når den flyr f.eks. en fin, lav backman turn. Som de sier i USA, this is no place for hanger queens.

  Er du rykende fersk warbird pilot eller super erfaren er warbird weekend stedet for deg. Vi forsøker etter beste evne å gjøre like stor stas på alle som møter opp. Hjertelig velkommen alle sammen.

  Stevnet er som alltid gratis, ingen pilot avgift da det er pilotene som holder showet. Vi har i år blir nødt til å kjøpe korn av bonden til camping så de som kommer med camping vogn/bil kan kanskje spytte i en liten sum som dekker inn noe av dette. Som alltid lager vi middag fredag, lørdag og søndag til 100 kroner som vi håper alle benytter seg av. I tillegg blir det internasjonal lunsj i hvertfall fredag. Pilots lounge er åpen 24/7. Stripa er nyfrisert, rullemotstand mindre enn på mange år og været i trivelige trøndelag er alltid bra. I løpet av 9 år er det bare en dag hvor vi har flydd mindre enn 10 turer.

  For de som ikke har sett warbird lyset enda, kan en pilgrimsferd til Nidaros anbefales!
  Attached Files

  • affa
   #1
   affa commented
   Editing a comment
   Bestilling av tøy gjøres her!!

   (MFN) ModellflyNytt.no

  • Lændingen
   #2
   Lændingen commented
   Editing a comment
   Blir det muligheter for campingstrøm slik som i 2012?

  • oistein
   #3
   oistein commented
   Editing a comment
   Ja det blir det, mot å betale litt for diesel så blir det strøm fra 0900 til ca 0100.

   Velkommen tilbake, vi gleder oss til å se deg igjen
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • Warbirdweeken 2014, 10 års jubileum!
  by affa
  Warbirdweekend Udduvoll går av stabelen med ett brak den 29.08 - 31.08. Med årets 10. års jubileum forventes det mye folk, mye fly, mye flygning og mye godt vær.

  Det blir også salg av T-shirts, piquet, genser, jakke og muligens termokopp med jubileumstrykk av WBW. Bildet blir straks publisert Hva ønsker DU å kjøpe? Stem her!! Selve stevnet starter fredag men regner med at det er shakedown hele uka for de ivrigste. Mer offisiell informasjon legges ut så fort jeg har fått infoe...
  19-02-14, 18:53
 • Reisebrev fra Warbird Weekend 2013
  by affa
  Etter å ha deltatt i fjorårets warbirdweekend fant vi (Håvard Andreassen og jeg) ut at det måtte gjentas, i hvertfall etter uttalelsen "The best ever" fra arrangøren.
  ...
  02-09-13, 16:58
 • Warbird Weekend 2013, 23. til 25. august
  by oistein
  Hei alle warbird venner landet over. Da er det atter en gang warbird weekend på Udduvoll airfield. Det er faktisk 9. gang vi arrangerer warbird treff. Det startet med endags meeting, nå har vi tre fulle dager med oppmøte fra hele landet og mye moro. Warbird weekend er mer å regne som en warbird workshop enn et flystevne. I dette legger jeg at vi møte alle med samme interesse for å lære av hverandre, vise frem det vi har og nyte godt selskap med likesinnende. Det er flyglede vi har fokus på, ikke ri...
  12-08-13, 10:44
 • WarbirdTreffen Oberhausen 2013
  by flypilot


  Etter at "Warbird sjuken" hadde slått inn for fullt, symptomer kan f.eks være store innkjøp av dokumentasjonsbøker på ebay eller lett gåsehud ved passering av fly med radialmotor, var jeg nødt til å ta en tur ut i Europa for å se litt hva disse tyskerne holder på med. Etter å ha sett en flott film på youtube av et treff i Oberhausen ble valget enkelt....billetter ble bestillt den samme dagen.

  ...
  08-07-13, 10:28
 • Referat: Warbird Weekend 2012
  by affa
  Årets Warbird Weekend hos Trondheim modellflyklubb er avviklet i helgen som var og Modellflynytt var der med to personer for å samle litt film og foto samt ha det utrolig gøy på ett nydelig stevne.
  ...
  27-08-12, 15:31
Working...
X