Announcement

Collapse
No announcement yet.

Warbirdweeken 2014

Collapse
X
Collapse
 •  

 • Warbirdweeken 2014, 10 års jubileum!

  Warbirdweekend Udduvoll går av stabelen med ett brak den 29.08 - 31.08. Med årets 10. års jubileum forventes det mye folk, mye fly, mye flygning og mye godt vær.

  Det blir også salg av T-shirts, piquet, genser, jakke og muligens termokopp med jubileumstrykk av WBW. Bildet blir straks publisert Hva ønsker DU å kjøpe? Stem her!!

  Selve stevnet starter fredag men regner med at det er shakedown hele uka for de ivrigste. Mer offisiell informasjon legges ut så fort jeg har fått infoen.

  Årets trykk!
  Click image for larger version

Name:	WBW2014X-1.jpg
Views:	4
Size:	95.5 KB
ID:	677519

  Med forbehold om at det kan komme små endringer på tekst/logo og plassering av disse
  Attached Files

  • Tempest
   #36
   Tempest commented
   Editing a comment
   Originally posted by affa
   Noen som vil gi ett hint om hva dere kan tenke dere å bestille før vi setter opp sjappa?
   Hvis motivet er like bra som tidligere, og du har jakke i 3X så er det greit for meg! Pluss ditto t-skjorte. Dersom motivet fortsatt er åpent så stemmer jeg også på Tempest..!

  • spitfire
   #37
   spitfire commented
   Editing a comment
   Originally posted by kwik
   Ei hvit tangatruse med en liten egelsk rundell på ?
   "Under lang vinter" tenker jeg.......

  • tahustvedt
   #38
   tahustvedt commented
   Editing a comment
   Riktig skrivemåte er "Warbird weekend" .
  Posting comments is disabled.

Latest Articles

Collapse

 • Warbirdweeken 2014, 10 års jubileum!
  by affa
  Warbirdweekend Udduvoll går av stabelen med ett brak den 29.08 - 31.08. Med årets 10. års jubileum forventes det mye folk, mye fly, mye flygning og mye godt vær.

  Det blir også salg av T-shirts, piquet, genser, jakke og muligens termokopp med jubileumstrykk av WBW. Bildet blir straks publisert Hva ønsker DU å kjøpe? Stem her!! Selve stevnet starter fredag men regner med at det er shakedown hele uka for de ivrigste. Mer offisiell informasjon legges ut så fort jeg har fått infoe...
  19-02-14, 18:53
 • Reisebrev fra Warbird Weekend 2013
  by affa
  Etter å ha deltatt i fjorårets warbirdweekend fant vi (Håvard Andreassen og jeg) ut at det måtte gjentas, i hvertfall etter uttalelsen "The best ever" fra arrangøren.
  ...
  02-09-13, 16:58
 • Warbird Weekend 2013, 23. til 25. august
  by oistein
  Hei alle warbird venner landet over. Da er det atter en gang warbird weekend på Udduvoll airfield. Det er faktisk 9. gang vi arrangerer warbird treff. Det startet med endags meeting, nå har vi tre fulle dager med oppmøte fra hele landet og mye moro. Warbird weekend er mer å regne som en warbird workshop enn et flystevne. I dette legger jeg at vi møte alle med samme interesse for å lære av hverandre, vise frem det vi har og nyte godt selskap med likesinnende. Det er flyglede vi har fokus på, ikke ri...
  12-08-13, 10:44
 • WarbirdTreffen Oberhausen 2013
  by flypilot


  Etter at "Warbird sjuken" hadde slått inn for fullt, symptomer kan f.eks være store innkjøp av dokumentasjonsbøker på ebay eller lett gåsehud ved passering av fly med radialmotor, var jeg nødt til å ta en tur ut i Europa for å se litt hva disse tyskerne holder på med. Etter å ha sett en flott film på youtube av et treff i Oberhausen ble valget enkelt....billetter ble bestillt den samme dagen.

  ...
  08-07-13, 10:28
 • Referat: Warbird Weekend 2012
  by affa
  Årets Warbird Weekend hos Trondheim modellflyklubb er avviklet i helgen som var og Modellflynytt var der med to personer for å samle litt film og foto samt ha det utrolig gøy på ett nydelig stevne.
  ...
  27-08-12, 15:31
Working...
X